Inside

Ontmoet Eline en Sinem

Deze maand zijn wij als nieuwe stagiaires begonnen aan ons ANTIGIF® avontuur! Het komende half jaar zullen wij meewerken aan branding en design projecten. Hieronder stellen wij ons even voor.

- 3 min. leestijd

Over Sinem (rechts)

De reis van een grafisch ontwerper
In de kleurrijke wereld van creativiteit waar pixels dansen en penseelstreken verhalen weven, woont een 19-jarige grafisch ontwerpster in de digitale wereld van grafisch design. Mijn naam is Sinem Ekim, aangenaam. Ik ben een grafisch ontwerpster in mijn afstudeerjaar op de ROC Nijmegen. Ik ben geboren en opgevoed in Nijmegen, maar ben van Turkse afkomst.

Als grafisch ontwerpster houd ik ervan om tinten en lijnen te vermengen om emoties op te roepen en inspiratie op te wekken. Ik maak graag nieuwe merkidentiteiten. Dat houdt in: logo’s, applicaties voor bedrijven en kleurrijke paletten. In de vier maanden dat ik hier ben hoop ik dat ik bij ANTIGIF® mijn creativiteit en technische kennis op een hoger niveau met de wereld kan delen en op mijn eigen voeten kan staan in de werkwereld. Dit is een van mijn persoonlijke leerdoelen dat ik wil bereiken voor mezelf, maar ook als grafische vormgever.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om met vrienden te gamen, te illustreren en muziek te luisteren. Soms kan ik ook in één dag een nieuwe serie beginnen en afkijken.

Na ANTIGIF® ben ik van plan om door te studeren aan de HBO als grafisch ontwerpster om mijn stijl te verbeteren en om meer te kunnen experimenteren op het gebied van typografie. Reden daarvoor is dat ik mezelf beter wil verbeteren en presenteren in drukwerk zoals magazines, boeken en informatieve posters.

Hoi! Mijn naam is Eline Verhees en ik ben sinds 5 februari werkzaam als stagiaire bij ANTIGIF®. Als klein meisje was ik altijd al heel erg leergierig en creatief en dat is in 22 jaar tijd zo gebleven. Ik studeer aan de Hogeschool Utrecht bij de opleiding Communication and Multimedia Design en zit momenteel in mijn derde jaar. In september 2022 heb ik vijf maanden een minor gevolgd in Lissabon, Portugal om mezelf persoonlijk te ontwikkelen en nu is het tijd om dit op professioneel en grafisch vlak te doen.

Sinds jongs af aan wil ik al creëren en mijn interesses zijn altijd erg breed geweest. Als ik niet aan het ontwerpen of illustreren ben, dan kan je mij vinden met mijn neus in boeken. Ik lees graag fictieboeken en kan mezelf inmiddels een echte boekenwurm noemen. Verder heb ik 24/7 muziek aan staan in mijn koptelefoon of via een van mijn LP’s. Daarnaast is ook fotografie een grote hobby van mij. Ik vind het geweldig om steden die ik bezoek te laten zien door mijn lens en van mijn reizen een fotografische herinnering te maken.

Met mijn stage bij ANTIGIF® hoop ik erachter te komen waar ik als designer écht blij van word en waar mijn sterke kanten liggen. Branding interesseert mij nu heel erg, dus zodoende ben ik bij ANTIGIF® terechtgekomen. Daarnaast wil ik heel veel leren. De grootste focus van mijn stage ligt daar op. Leren, ontwikkelen, groeien en uitvogelen wie ik ben als designer. Over vijf maanden wil ik sterker in mijn ontwerpschoenen staan en ik ben blij en enthousiast dat ANTIGIF® mij daarin wil gaan helpen én dat ik bij hen mijn steentje bij mag dragen :)

Wil je het team en ons werk nog beter leren kennen?

Klik hier voor onze projecten
Klik hier om meer te leren over het ANTIGIF® team

Door

Dit artikel delen?

Meer nieuws

wat ook leuk is

All news →
Eline Verhees Eline Verhees

Eline Verhees

Intern designer
+31 73 203 20 73 eline@antigif.nl
Ontvang onze brochure met prijsindicaties

Ontvang onze brochure met prijsindicaties

Naar welk emailadres mogen we hem sturen?

Verzonden!
Je ontvangt hem zo in je inbox.

Niet aangekomen? Stuur dan een mail naar hello@antigif.nl, dan sturen we je hem alsnog toe.

All news

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van deze website te analyseren. Deze informatie wordt alleen gedeeld met partnerbedrijven die ons helpen om jouw ervaring met ons zo positief mogelijk te maken.

Privacyverklaring