Webdesign

Websites

Groei met je bedrijf door online goed vindbaar te zijn

Wij designen websites die volledig custom gebouwd worden. Dat houdt in; alles is mogelijk! En daarnaast zijn de websites erg veilig en onderhoudsvrij. Precies, geen updates!

Een website met een aantrekkelijk webdesign is van onschatbare waarde voor elk bedrijf, omdat het de eerste indruk van uw merk vormt voor potentiële klanten. In een wereld waarin internet een centrale rol speelt in het koopgedrag binnen zowel b2b als b2c, is een professioneel ogende website essentieel om geloofwaardigheid en vertrouwen op te bouwen. Een doordacht webdesign met een intuïtieve navigatie en visueel aantrekkelijke lay-out zorgt voor een aangename gebruikerservaring, wat de kans vergroot dat bezoekers langer op uw site blijven en meer geneigd zijn tot conversie.

Een mooi webdesign weerspiegelt de waarden en identiteit van uw bedrijf en draagt bij aan het creëren van een sterke merkbeleving. Het kan ook helpen om uw bedrijf te onderscheiden van concurrenten en een blijvende indruk achter te laten bij bezoekers. Bovendien is een responsief design dat geoptimaliseerd is voor verschillende apparaten cruciaal in deze tijd van toenemend mobiel internetgebruik. Kortom, investeren in een hoogwaardig webdesign is niet alleen een slimme zet voor het imago van uw bedrijf, maar het kan ook aanzienlijk bijdragen aan het succes en de groei ervan.

 • Webshop voor mooivakonderwijs.nl
  Sources not supplied
 • Website voor Omelette Du Fromage
  Sources not supplied
 • Website voor Oakwise
  Sources not supplied
 • Website vol video's voor Swipe4Work
  Sources not supplied
 • Webdesign voor Conbit.eu
  Sources not supplied

Gerelateerde projecten

 • Webshop voor
  mooivakonderwijs.nl
 • Website voor Omelette Du Fromage
 • Website voor Oakwise
 • Website vol video's voor Swipe4Work
 • Webdesign voor Conbit.eu
1/5

Onze werkwijze richting een nieuw webdesign

 • In de conceptfase ontwerpen we 1 of 2 pagina’s om een eerste indruk te geven van de website. Binnen het webdesign zul je dan al te zien krijgen hoe het menu, de footer, contentblokken en andere design elementen eruit gaan zien. Een eerste aanzet richting het volledige ontwerp!

  Concept ontwerp
 • Voordat de website live gaat kun je elke pagina bewonderen en controleren voordat hij wordt uitgewerkt in code. Zo weten we zeker dat we niks vergeten en je website meer dan perfect gaat worden! Het volledige webdesign is te bekijken via een link waarin alle knoppen, pagina’s en animaties al werken. De website is eigenlijk al zo goed als af, hij moet alleen nog gecodeerd worden. Zo zijn er nooit verassingen tijdens het proces.

  Neem contact op →
  Ontwerp website
 • Ontwerp helemaal goedgekeurd? Dan gaat de developer aan de slag. De website kan uitgewerkt worden naar Wordpress, Webflow of Cloud Cannon. Allemaal gemakkelijk aan te passen voor jou en je personeel. Wanneer de website klaar is en helemaal gevuld met de juiste teksten en beelden, dan is jouw nieuwe website bijna klaar om te delen met je publiek.

  Uitwerking
 • De website kan live! Vanaf dit moment gaat je merk de voordelen beleven van een professionele website. Vanuit ons krijg je een tour door de backend van de website zodat je personeel zelf aanpassingen kan doen. Heel eenvoudig! Wij ondersteunen je natuurlijk altijd waar het nodig is. Weten wat een nieuwe website voor jou kan betekenen?

  Neem contact op →
  Livegang & nazorg
Tim Verbakel Tim Verbakel

Tim Verbakel

Medeoprichter & designer
+31 73 203 20 73 tim@antigif.nl
Ontvang onze brochure met prijsindicaties

Ontvang onze brochure met prijsindicaties

Naar welk emailadres mogen we hem sturen?

Verzonden!
Je ontvangt hem zo in je inbox.

Niet aangekomen? Stuur dan een mail naar hello@antigif.nl, dan sturen we je hem alsnog toe.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om het verkeer van deze website te analyseren. Deze informatie wordt alleen gedeeld met partnerbedrijven die ons helpen om jouw ervaring met ons zo positief mogelijk te maken.

Privacyverklaring