projecten
sluit projecten
Newsroom

Ontwerpstudio

Een ontwerpstudio kan ook voor jouw onderneming van onschatbare waarde zijn. Dat geldt zeker als je kiest voor onze diensten en daarmee dus voor het complete plaatje. Bovendien zijn we bij Antigif als geen ander in staat om van onzichtbare ideeën iets tastbaars te maken. Een blik op de vele interessante projecten waaraan we deelgenomen hebben en de indrukwekkende lijst met partners zegt veel over onze dienstverlening.

Neem contact op

Ontwerpstudio
Ontwerpstudio

Wij kunnen simpelweg heel erg veel voor je betekenen

Wij van Antigif kunnen heel erg veel voor je betekenen. Van branding tot rebranding en van design tot ontwerp. We staan bekend om ons uitstekende grafische ontwerp en kunnen zowel start-ups als bedrijven die al langer actief zijn prima van dienst zijn. Zoek je een merkstrategie of een merk identiteit en ligt er een vraagstuk met betrekking tot positionering? Op onze ervaren specialisten doe je nooit tevergeefs een beroep.

Ik ben geïnteresseerd

Dat maakt ons als ontwerpstudio zo bijzonder

Wat ons als ontwerpstudio zo bijzonder maakt? Dat is onder meer ons streven naar een eigenzinnig en strak ontwerp. Wij slagen er steeds weer in om het concept voelbaar te maken en doen alles met een reden. Ongeacht of het gaat om een identiteit, strategie, publicatie of campagne. Van standaard houden we niet. Wij zoeken het liever in de meer spannende ontwerpen en voegen daar met alle plezier een vleugje magie aan toe. We willen je steeds opnieuw laten verwonderen en veranderen ook onszelf nogal eens.

Eigen expertise en een zeer breed netwerk

Steeds kunnen we als branding agency terugvallen op onze eigen expertise. Ons netwerk is bovendien groot. Ook om die reden bieden we je het complete plaatje, wij hebben alles onder één dak en maken een concept maar ook websites op maat. Ook als je de geijkte paden wilt verlaten en bijvoorbeeld een ludieke campagne wilt lanceren ben je bij ons precies aan het juiste adres.

Van toegevoegde waarde voor start-ups

Als ontwerpstudio creëren we jouw strategie en concept, gaan we aan de slag met identiteit en zijn we jouw partner op het gebied van campagnes en publicaties. Daarnaast blijven we ook jouw ontwerpstudio voor het ontwikkelen van een logo en huisstijl en sieren we ook jouw briefpapier met jouw huisstijl. Zeker voor start-ups kunnen we dus grote betekenis hebben, maar voor wie eigenlijk niet? Dat steeds meer bedrijven ons weten te vinden en het aantal interessante projecten waaraan we deel mogen nemen toeneemt, zegt veel over onze dienstverlening. Je weet dus bij wie je aanklopt als je een ontwerpstudio zoekt.

Contact opnemen

26
November 2021

Latest posts

Go to newsroom